HORTILOGICS – Samen sterk

In dit verhaal vertellen we u graag meer over de partners achter HORTILOGICS. De unieke combinatie van de expertises van de vier partners stelt HORTILOGICS in staat de klant compleet te ontzorgen.

De kwalitatief hoogstaande producten, gecombineerde kennis, data en robotisering via één aanspreekpunt, één contract en één service level agreement, reduceert de totale eigendomskosten en risico’s! We stellen de vier partners en hun expertises graag aan u voor.

Berg Hortimotive
De naam Berg Hortimotive komt u vast bekend voor. Gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in de glastuinbouw, heeft Berg Hortimotive een productenprogramma ontwikkeld waarmee de gehele logistiek in de kas kan worden uitgevoerd en geoptimaliseerd. Wist u bijvoorbeeld dat Berg Hortimotive aan de wieg stond van de buisrailwagen? Of het nu gaat om gewasverzorging, oogstwagens, transport of gewasbescherming, Berg Hortimotive heeft áltijd een kwalitatief product.

KOAT
De tweede bekende en gerenommeerde partner die we willen voorstellen is KOAT. De expertise van KOAT ligt op het gebied van systemen voor intern transport en productverwerking van groenten en fruit. De machines en systemen van KOAT zijn uitermate geschikt voor het verwerken van grote aantallen waarbij tegelijkertijd hoge productiesnelheden worden behaald. De nauwkeurigheid van het verwerken van de groenten en fruit is hoog en door de vergaande automatisering komt er veel minder arbeid aan te pas. De bediening van de machines en systemen is zeer gebruiksvriendelijk. De wereldwijde serviceondersteuning die KOAT biedt, zorgt voor een zorgeloos gebruik.

HortiKey
Efficiënter en veiliger werken aan de wereldwijde voedselvoorziening. Dat wilt u toch ook?
De logistieke en data-gedreven systemen van HORTILOGICS’ partner HortiKey zorgen voor een optimaal resultaat en dragen hiermee bij aan het succes van haar klanten. HortiKey creëert inzicht in klantdata en helpt de keten naar een hoger niveau. Een goed voorbeeld hiervan is de Plantalyzer®. De Plantalyzer is een unieke combinatie van een autonoom rijdende robot, waarmee tomaten aan de plant geteld en geclassificeerd worden, en slimme prognosesoftware. Het resultaat is betrouwbare informatie voor de meest accurate oogstprognose. U bereikt een optimalisatie in het proces tussen vraag en aanbod, waarmee u voedselverspilling in de keten reduceert en een nog betere klanttevredenheid kunt realiseren.

Crux Agribotics
Ten slotte stellen we graag Crux Agribotics aan u voor. De geavanceerde Robotica met Vision van Crux Agribotics stelt telers in staat veel minder afhankelijk te zijn van menselijke arbeid, die steeds schaarser en kostbaarder wordt. Systemen als SortiPack® verwerken groenten en fruit consistenter dan mensen, werken veiliger, veroorzaken minder schade en zijn hygiënischer. De opbrengsten worden geoptimaliseerd dankzij een grotere efficiëntie en een vermindering van de hoeveelheid afval. Het verpakte product ziet er uniformer uit en de geavanceerde sortering van het gewicht resulteert in een optimale prijs per verpakking.

Mede dankzij het commitment van de moederbedrijven, Kind Technologies (Crux Agribotics en KOAT) en de Royal Brinkman Groep (Berg Hortimotive en HortiKey) kan HORTILOGICS opdrachtgevers effectiever ontzorgen. HORTILOGICS … ‘The smart way forward’ in logistieke innovatie.